5οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ 2017, 5ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ 2017 Χ0ΡΤΕΡΟ - ΣΕΡΡΩΝ 13 και 14 ΜΑΙΟΥ 2017

 


  Το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκαν οι 5οι  Αγώνες και 5ο Κύπελλο Έφεδρων Αλεξιπτωτιστών 2017 που διοργάνωσε η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών (Λ.Ε.Κ.ΑΛ.) Ν.Πιερίας για τα Μέλη της, Μέλη Λεσχών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.), Συλλόγους, Συνδέσμους, Λέσχες, Καταδρομέων - Ειδικών Δυνάμεων - Αλεξιπτωτιστών κ.ά. με ενασχόληση στο αεράθλημα του Αλεξιπτωτισμού και έλαβαν χώρα στο Αεροδρόμιο του Χορτερού - Σερρών.







  



























Οι αγωνιζόμενοι αλεξιπτωτιστές έφτασαν 07:00 π.μ. του Σαββάτου 13 Μαΐου στο Αεροδρόμιο του Χορτερού - Σερρών, 07:30 π.μ. οι εκπαιδευτές της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας ενημέρωσαν τους αγωνιζόμενους αλεξιπτωτιστές στις διαδικασίες ανάγκης (εμπλοκές – προσγειώσεις – έξοδοι από το αεροσκάφος) και 08:00 π.μ. οι αλεξιπτωτιστές ήταν στο αεροπλάνο για το πρώτο άλμα της ημέρας όπου αγωνίστηκαν πραγματοποιώντας άλματα στατικού ιμάντα και ελεύθερης πτώσης από ύψος 3500 ft με σκοπό τις προσγειώσεις ακριβείας τα οποία συνεχίστηκαν μέχρι 17:30 μ.μ. της Κυριακής. 

    Οι τρεις πρώτοι νικητές στουλς 5ους Πανελλήνιους Αγώνες Έφεδρων Αλεξιπτωτιστών 2017 ανά κατηγορία ήταν οι:

      Κατηγορία Έμπειρων Αλεξιπτωτιστών:

    1ος νικητής ΜΑΣΤΡΟΘΑΝΑΣΗΣ Αντώνιος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ

    2ος νικητής ΑΓΓΕΛΙΝΙΟΣ Νικόλαος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ

    3ος νικητής ΤΡΑΓΚΑΣ Γεώργιος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Κατηγορία Αλεξιπτωτιστών ΟΡΕΝ:

1ος νικητής ΚΟΥΚΟΣ Ηλίας της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ

2ος νικητής ΠΑΤΣΙΟΥΡΗΣ Αθανάσιος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ

3ος νικητής ΤΕΡΖΗΣ Ευστράτιος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ

        Οι τρεις πρώτοι νικητές του 5ου Κυπέλλου Έφεδρων Αλεξιπτωτιστών 2017 ήταν οι

1ος νικητής ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Αναστάσιος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ

2ος νικητής ΣΤΡΙΒΑΣ Δημήτριος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ

3ος νικητής ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ

 ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΝΜΝΗΤΙΚΩΝ

ΕΠΙΤΑΥΧΝΟΜΕΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΤΩΣΗΣ (ACELLERATED FREEFALL (AFF))

    Αναμνηστικά Διπλώματα παρέλαβαν τα μέλη της Λέσχης Ελληνών Κταδρομεών Αλεξιπτωτιστών (Λ.Ε.Κ.ΑΛ.) Ν.Πιερίας, ΑΓΓΕΛΙΝΙΟΣ Νικόλαος και ΤΡΑΓΚΑΣ Γεώργιος από τον Πρόεδρο της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Ν.Πιερίας Μαστροθανάση Ατώνιο.

    Για την συμμετοχή και ολοκήρωση του Σxολείου Ελεύθερης Πτώσης με την μέθοδο της Επιταχυνόμενης Ελεύθερης Πτώσης (ACELLERATED FREEFALL (AFF)).